Parní trouby
Parní trouby, v nichž můžete nejen péct, ale také vařit a grilovat, posunou vaše kulinářské umění na vyšší úroveň. Pára totiž vylepší každou surovinu. Pečivo díky ní vykyne o něco výše, pečeně se zlatavou kůrčičkou bude uvnitř křehká a šťavnatá a zelenina perfektně křupavá. Dopřejte si pokrmy plné chutí, barev a cenných živin a podávejte i doma jídlo v profesionální kvalitě. S párou bude zelenina křupavější a steaky šťavnatější. Jestli chcete, aby vám jídla připravovaná doma chutnala stejně jako v dobré restauraci, budete potřebovat parní troubu.
Výhody vaření v parní troubě
-Pára zachová vitamíny, stopové prvky i citlivé živiny
-Vynikne přirozená chuť a barva potravin
-Vaření v parní troubě je zdravé, snadné, pohodlné, bezpečné a moderní
-Nabízí nejšetrnější tepelnou úpravu potravin
-Pára zkracuje dobu přípravy až o 20 %